Yemeye Hazır Avokado’lu Fajita
Etinizi ince dilimler halinde kesin, zeytinyağı ve bir lime’ın suyunda dinlendirin. En az iki saat, en çok bir gece dinlendirmenizi öneriyoruz. Kızgın tavanızda, tuz ve karabiber ilavesi ile kurutmadan pişirin. Etlerinizin sulu kalması için pişirdikten sonra biraz dinlenmesi gerekiyor. Bu sırada ince ince doğradığınız biberleri ve sarımsakları soteleyin. Avokadolarınızı ince ince dilimleyin. Tüm malzemeleri tavanın içine alın ve sıcak kalması için tava ile servis edin. Dürümlerinizi yaparken biraz lime suyu sıkabilir ve dilerseniz çırpılmış süzme yoğurt ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun.
Malzemeler
- 2 adet Verita Yemeye Hazır Avokado,
- 2 adet Verita Lime,
- 3 diş Verita Sarımsak,
- Birer adet kırmızı ve sarı Kaliforniya biberi,
- 300 g kırmızı veya beyaz et,
- Lavaş,
- Zeytinyağı,
- Süzme yoğurt,
- Tuz ve karabiber.