Yaban Mersinli ve Hindistan Cevizli Makaronlar
Hindistan cevizini rendeleyin ve bir fırın tepsisine yayın. 70 derecede ısıtılmış fırında 15 dakika kurutun. Çikolata ve bisküvi dışındaki bütün malzemeleri blender’da karıştırın. Bir donduma kaşığı ile bisküvilerin üzerine yarım toplar şeklinde yerleştirin ve buzdolabına alın. Bitter çikolata benmari usulü eritin ve soğuyarak kıvam almış makaronlarınızın üzerine kaşıkla gezdirin. Afiyet olsun.
Malzemeler
- 1 paket Verita DrBlue Yaban Mersini,
- 1 adet Verita Hindistan cevizi,
- 2 çorba kaşığı Hindistan cevizi yağı veya tereyağı,
- 3 çorba kaşığı krema,
- 1 fincan bal,
- 1 paket bitter çikolata,
- 1 paket yulaflı bisküvi.