Yaban Mersinli Buzlu Çay
Lime’ın kabuklarını rendeleyin ve suyunu sıkın. Lime kabukları, suyu, yaban mersinleri, yeşil çay ve 2 bardak suyu kaynatın. Çayınız kaynarken bir tahta kaşıkla yaban mersinlerini ezin. Altını kısın ve yarım saat kısık ateşte demleyin. Ateşten aldıktan sonra yarım saat soğumaya bırakın. Çayınızı süzün. Soğuk suyu ve buzları ekleyin. Nane yaprakları ile servis edebilirsiniz. Eğer çayınızı tatlı tercih ederseniz ılık iken içine dilediğiniz tatlandırıcıyı ekleyebilirsiniz.
Malzemeler:
- 1 paket Verita Dr.Blue Yaban Mersini,
- 1 adet Verita Lime,
- 6 paket yeşil çay,
- 2 bardak su,
- 4 bardak soğuk su,
- Buz.