Frenk Üzümlü Milföy Pastası
Milföy hamurlarını tek sıra halinde fırın tepsisine dizin. Kabarmaması için orta kısımlarını çatalla delin. 170 derecede ısıtılmış fırında pişirin ve soğumaya bırakın. Bu sırada krema malzemesini bir tencerede, orta ateşte, koyu kıvam alana kadar karıştırarak pişirin. Ilıtılmış kremayı milföy hamurlarının orta kısımlarına dökün ve frenk üzümleriyle süsleyin. Afiyet olsun.
Malzemeler
- 100g Verita Frenk Üzümü
- 16 adet milföy hamuru
Kreması için
- 3 su bardağı Verita Frenk Üzümü
- 3 yemek kaşığı nişasta (soğuk suda eritilmiş)
- 1 çay bardağı toz şeker
- 1 paket vanilya
- Bir tutam tarçın