Avokadolu ve Fesleğenli Soğuk Salatalık Çorbası
Bütün malzemeleri bir blender’a alın ve püre haline gelene kadar çekin. Kıvamı koyu oldu ise soğuk su ekleyebilirsiniz, bozadan ince, cacıktan kalın bir kıvam arıyoruz. Biz üzerine yoğurt ve zeytinyağı gezdirdik, avokado ve salatalık dilimleri yerleştirdik, küçük fesleğen ve dereotu yaprakları ile süsledik. Afiyet olsun.
Malzemeler
- 1 adet Verita Yemeye Hazır Avokado,
- 2 adet çekirdekleri çıkarılmış salatalık,
- 200 ml yoğurt,
- Yarım limonun suyu ve rendelenmiş kabuğu,
- 1 diş sarımsak,
- 10 yaprak fesleğen,
- 2 tatlı kaşığı zeytinyağı,
- Tuz ve karabiber.