Avokadolu Karnabahar Pilavı
Önce karnabaharı küçük parçalara ayırın, robotta çekin. Bu çekme işlemi oldukça hızlı gerçekleşecek, amacımız bir parça iri kıymak, bulgur büyüklüğünde gibi düşünebilirdiniz. Sarımsakları kıyın. Karnabahar ve sarımsakları zeytinyağında, orta ateşte ve sürekli karıştırarak 15 dakika pişirin. Avokadoyu robotta çekin ve pilavınıza ekleyin. Tuzunu ve karabiberini ayarlayın. Taze soğan, biber ve çeri domateslerinizi çiğden ekleyin. Afiyet olsun.
Malzemeler
- 1 adet Verita Yemeye Hazır Avokado,
- Yarım karnabahar,
- 2 diş sarımsak,
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı,
- Taze soğan,
- Yeşil biber,
- Çeri domates,
- Tuz ve karabiber.