Fit Tarifler

Çalışma saatlerinin artması, fast food tüketimi, genetiği ile oynanmış gıdalar ve benzeri sebepler dolayısıyla sağlıklı beslenmek ve fit kalabilmek gün geçtikçe zorlaşıyor. Daha sağlıklı beslenip daha fit olabilmek için siz de taze meyvelerin gücünden faydalanın. Hazırlaması pratik, besin değeri yüksek fit tariflerimiz ile formunuzu korurken aynı zamanda bağışıklık sisteminizi de güçlendirerek hastalıklardan da korunacaksınız.

Bizim tariflerimiz haricinde kendi tariflerinizi de bizimle paylaşabilir, sayfalarımızda yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Afiyet olsun.

Fit Kalmanız İçin Tarifler

Pastırmaya Sarılı Kuşkonmaz

Kuşkonmazların kökünden iki parmak kesin. Çemensiz pastırma dilimlerini enlemesine ikiye kesin ve kuşkonmazların etrafına sarın. Tepsiye yerleştirirken pastırmaların birleşme noktası alta gelirse, açılmadan pişeceklerdir. Kuşkonmazların açıkta kalan kısımların zeytinyağı ile yağlayın ve tuz serpin. 180 derecede, pastırmalar hafif çıtırdayana, kuşkonmazlar yumuşayana kadar, 10-15 dakika pişirin. Afiyet olsun. Malzemeler 1 bağ Verita Kuşkonmaz, 50 gram pastırma, […]

Devamı

Mangolu Chia Puding

Önce üç katlı daha zor versiyon ile başlayalım. Chia tohumları, süt ve balı üçer parçaya ayırın. Mangonuzu ayıklayın ve mutfak robotunda püre haline getirin. Bu püreyi de üç parçaya ayırın. Chia tohumu, süt ve balın birer parçasını birleştirin, içine iki parça mango püresi ekleyin, bardakların üçte birini doldurun ve iki saat dolapta bekleyin. İlk kat […]

Devamı

Kivili Karpuzlu Çubuk Dondurma

Karpuzları robottan geçirip süzerek karpuz suyunuzu hazırlayın. Kivileri de robottan geçirip kivi püresi haline getirin. Hem karpuz suyunu hem de kivi püresini biraz balla tatlandırın. Karpuz suyunu dondurma kalıplarına birkaç parmak yer bırakarak dökün. Yaklaşık bir saat sonra, henüz tam donmamışken dondurma çubuklarını saplayın. Tamamen donduktan sonra kivi püresini ekleyin ve onun da donmasını bekleyin. […]

Devamı

Ahududulu Nice Cream

Ahududuları dondurun. Daha kıvamlı bir dondurma için yoğurdun yarısını da dondurmanızı öneririz. Donmuş ahududu, bal ve yoğurdu bir mutfak robotunda dondurma kıvamına gelene kadar çekin. Biz Ahududu, kivi ve çiğ badem ile süsledik. Afiyet olsun. Malzemeler 1 paket Verita Ahududu, 1 su bardağı süzme yoğurt, 1 çorba kaşığı bal.

Devamı