Fit Tarifler

Çalışma saatlerinin artması, fast food tüketimi, genetiği ile oynanmış gıdalar ve benzeri sebepler dolayısıyla sağlıklı beslenmek ve fit kalabilmek gün geçtikçe zorlaşıyor. Daha sağlıklı beslenip daha fit olabilmek için siz de taze meyvelerin gücünden faydalanın. Hazırlaması pratik, besin değeri yüksek fit tariflerimiz ile formunuzu korurken aynı zamanda bağışıklık sisteminizi de güçlendirerek hastalıklardan da korunacaksınız.

Bizim tariflerimiz haricinde kendi tariflerinizi de bizimle paylaşabilir, sayfalarımızda yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Afiyet olsun.

Fit Kalmanız İçin Tarifler

Hindistan Cevizli Keto Bar

Hindistan cevizini ayıkladıktan sonra rendeleyin. Rende Hindistan cevizini 50 derecede ısıtılmış fırında 1 saat kurutun. Jelatini 1 çorba kaşığı soğuk su ile karıştırın. Kremayı ısıtın, jöle haline gelmiş jelatini ekleyin. Krema, Hindistan cevizi rendesi ve yağı ile stevia’yı blender’da karıştırın. Kare bir cam kalıba döküp buzdolabına kaldırın. Soğuduktan sonra kare şeklinde kesin. Benmari olarak erittiğiniz […]

Devamı

Yaban Mersinli Yaz Salatası

Karpuz ve peyniri küp küp, salatalığı yarım dilimler halinde kesin. Yaban mersinlerini ekleyin ve karıştırın. İnce ince doğradığınız fesleğen yapraklarını ekleyin. 4 kaşık zeytinyağı, 1 lime’ın suyu, bal, tuz ve karabiberi karıştırarak salatanın sosunu hazırlayın. Sosu salatanın üzerinde gezdirin ve karıştırın. Afiyet olsun. Malzemeler 1 paket Verita DrBlue Yaban Mersini, 1 adet Verita Lime, 3 […]

Devamı

Avokado ve Enginar Salatası

Enginar kalplerini limonlu suda, yumuşayana kadar haşlayın. Soğuduktan sonra dörde bölün. Avokadoları ve salatalıkları soyun, ince ince dilimleyin. Zeytinyağına lime suyu, şeker, tuz ve karabiber ekleyerek salatanın sosunu hazırlayın. Marul ve fesleğen yapraklarının üzerine avokado ve salatalık dilimleri ile enginarları yerleştirin. Sosunu gezdirin. Yumurtayı rendeleyin. Tuz ve karabiber serpin. Afiyet olsun. Malzemeler 1 adet Verita […]

Devamı

Avokadolu Tavuklu Dürüm

1 bardak suya bir tatlı kaşığı tuz ekleyin ve eriyene kadar karıştırın. Dilimlediğiniz tavuk göğsünü suyun içine alın ve 6 saat bekletin. Tuzlu suda dinlenen tavuk göğüslerini önce un, sonra çırpılmış yumurta ve en son galeta ununa batırarak panelemeye hazır hale getirin. Tavuklarınızı ve dilimlenmiş kapya biberinizi zeytinyağında veya fırında kızartın. Lavaşın içine tavuk dilimleri, […]

Devamı