Fit Tarifler

Çalışma saatlerinin artması, fast food tüketimi, genetiği ile oynanmış gıdalar ve benzeri sebepler dolayısıyla sağlıklı beslenmek ve fit kalabilmek gün geçtikçe zorlaşıyor. Daha sağlıklı beslenip daha fit olabilmek için siz de taze meyvelerin gücünden faydalanın. Hazırlaması pratik, besin değeri yüksek fit tariflerimiz ile formunuzu korurken aynı zamanda bağışıklık sisteminizi de güçlendirerek hastalıklardan da korunacaksınız.

Bizim tariflerimiz haricinde kendi tariflerinizi de bizimle paylaşabilir, sayfalarımızda yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Afiyet olsun.

Fit Kalmanız İçin Tarifler

Yaban Mersinli Dondurma

Yaban mersinlerini su ile bir sos tenceresine alın ve kaynatın. Yaban mersinlerinin bir kısmını çatalla ezin ama bir kısmı da bütün kalsın. Nişastayı ekleyin ve bir tıkım daha kaynatın. Altını kapatın ve ılındığında balı ekleyin. Süzme yoğurdu ekleyin ve karıştırın. Tamamen karıştırmazsanız bizce ortaya çıkan dalgalı görüntü çok şık. Dondurma kalıplarına dökün ve bir akşam […]

Devamı

Zerdeçallı Nohut

Domates salçasını zeytinyağında kavurun. Nohutu, soyulup rendelenmiş bir boğum zerdeçalı, karabiber ve tuzu ekleyip altını kısarak birkaç dakika daha çevirin. Semizotlarının yapraklarını ayıklayıp yoğurt ve sarımsakla karıştırın. Bir tabağa önce semizotu, sonra zerdeçallı nohutları alın ve üzerine zeytinyağı gezdirin. Afiyet olsun. Malzemeler 1 paket Verita Taze Zerdeçal, 1 paket haşlanmış hazır nohut, 1 demek semizotu, […]

Devamı

Frenk Üzümlü Chia Puding

Chia tohumları, süt ve balı karıştırın, 2 saat buzdolabında dinlendirin. Bu esnada chia tohumları sütü emecek ve katı hale gelecek. Servis etmeden önce biz biraz daha sütle karıştırıp kıvamını açmanızı öneririz. Çünkü kıvamı ne kadar iyi olursa olsun, biraz bekleyince yine katılaşacaklar. Servis edeceğiniz kaselere alın ve frenk üzümü ve nane ile süsleyin. Afiyet olsun. […]

Devamı

Milföye Sarılmış Kuşkonmaz

Milföy hamurlarını hafifçe açarak inceltin. Uzunlamasına, yaklaşık bir santimlik şeritler olacak şekilde kesin. Kuşkonmazların etrafına dolayın. Hamurlara çırpılmış yumurta, hamurların arasında kalan kuşkonmazlara da zeytinyağı sürün. Susam, çörek otu ve tuz serpin. 180 derece ısıttığınız fırının ızgara modunda, milföy hamurları kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun.    Malzemeler 1 demet Verita Kuşkonmaz, 2 yaprak milföy hamuru, […]

Devamı