Fit Tarifler

Çalışma saatlerinin artması, fast food tüketimi, genetiği ile oynanmış gıdalar ve benzeri sebepler dolayısıyla sağlıklı beslenmek ve fit kalabilmek gün geçtikçe zorlaşıyor. Daha sağlıklı beslenip daha fit olabilmek için siz de taze meyvelerin gücünden faydalanın. Hazırlaması pratik, besin değeri yüksek fit tariflerimiz ile formunuzu korurken aynı zamanda bağışıklık sisteminizi de güçlendirerek hastalıklardan da korunacaksınız.

Bizim tariflerimiz haricinde kendi tariflerinizi de bizimle paylaşabilir, sayfalarımızda yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Afiyet olsun.

Fit Kalmanız İçin Tarifler

Zencefilli Pastil

Zencefilinizi rendeleyin. Bir tülbent yardımı ile suyunu sıkın. İçine bir adet lime’ın suyunu ekleyin. Elde ettiğiniz zencefil özünü, buz kalıplarında ya da tek kullanımlık plastik buz poşetlerinde dondurabilirsiniz. Afiyet, şifa olsun. Malzemeler 1 paket Verita Taze Zencefil, 1 adet Verita Lime.

Devamı

Kuşkonmazlı Başlangıç Tabağı

Kuşkonmazları, mızrak kısmını bırakıp sebze soyucu ile soyun. Kaynar suda 30 saniye haşlayıp soğuk suya alın. Süzdükten sonra zeytinyağlayın, tuzlayın, biberleyin. Oda sıcaklığındaki yumurtaları 7 dakika haşlayın. Soyup ortadan ikiye kesin. Bir servis tabağına kuşkonmazlar, yumurtalar, arpacık soğanı halkaları, füme diller ve elinizle parçaladığınız mozzarella peynirini yerleştirin. Zeytinyağı gezdirin, tuz ve biberle tatlandırın. Maydanoz ile […]

Devamı

Yaban Mersini Bowl

Yoğurt, yaban mersini, fıstık ezmesi ve balı blender’da karıştırın, bir kaseye alın. Üzerini altın çilek, yaban mersini, granola, bitter çikolata parçaları ile süsleyin. Biraz fıstık ezmesi gezdirin. Afiyet olsun. Malzemeler 1 paket Verita DrBlue Yaban Mersini, 1 paket Verita Altın Çilek, 1 kase süzme yoğurt, 1 çorba kaşığı fıstık ezmesi, 1 tatlı kaşığı bal, Granola, […]

Devamı

Demirhindili Tatlı Ekşi Tavuk

Soyulmuş ve çekirdekleri çıkarılmış on adet demirhindi, lime suyu, zencefil, zeytinyağı, bal, tuz, karabiber ve soya sosunu blender’da çekerek sos haline getirin. İki çorba kaşığı kadar ayırın. Kalanını butların ve havuçların üzerine sürün. Butların üzerine bıçakla çizikler atarsanız hem sos daha iyi işleyecek hem de tavuklarınız daha iyi pişecektir. Tavukları ve havuçları 180 derecede, 20 […]

Devamı