Mangolu Dondurma
Mangolarınızı soyun, ayıklayın ve blender’a alın. Yoğurt ve dilediğiniz miktarda bal ekleyin ve püre haline getirin. Dondurmaların tatlılığı, donduğu zaman biraz azalır, bu sebeple damak zevkinizden bir tık daha fazla bal eklemenizi öneririz. Dondurma karışımınızı kalıba alın ve dondurun. Beyaz çikolatanızı eritip kıyılmış fıstıklarınızı ekleyin, donmuş dondurmanızı çikolataya batırın, yağlı kağıda alıp dipfrizde tekrar donmaya bırakın. Bu arada ruby çikolatanızı eritin, bir buzdolabı poşetine alın, poşetin ucunu kesip dondurmanızın üzerinde gezdirin. Afiyet olsun.
Malzemeler
- 1 adet Verita Yemeye Hazır Mango,
- 1 bardak süzme yoğurt,
- 2 paket beyaz çikolata,
- 1 paket Ruby çikolata,
- 1 avuç Antep fıstığı,
- Bal.