Taze Hindistan Cevizli Çikolata Barları
Pudinginizi hazırlayın, oldukça katı, topak topak olacak, hiç problem değil. Ayıklanmış taze Hindistan ceviziniz ve yaban mersinlerinizi robottan geçirin. Rende taze Hindistan cevizli karışım ile pudingi karıştırın ve yağlı kağıt serilmiş bir kek kalıbına dökün. Buzdolabına kaldırın ve sertleşene kadar bekleyin. Sertleşmiş karışımı küçük dikdörtgenler şeklinde kesin. Bir çatal yardımı ile benmaride veya mikrodalgada erittiğiniz çikolataya daldırın veya çikolatayı pudingli karışımın üzerinde gezdirin. Çikolata ile kaplanmış taze Hindistan cevizli barlarınızı buzdolabına alın. Yaklaşık on dakika sonra çıkarıp bir kürdanı dokundurup kaldırarak üzerindeki izleri çizin. Tekrar buzdolabına kaldırıp tamamen sertleşene kadar bekleyin. Afiyet olsun.
Malzemeler
- 1 adet Verita Taze Hindistan Cevizi,
- 1 paket Verita DrBlue Yaban Mersini,
- 200 ml süt,
- 1 paket hazır vanilyalı puding,
- 2 paket bitter çikolata.