Orman Meyveli Milföylü Pasta
Milföyleri oklava ile inceltin, kareler kesin, üzerine biraz bal sürüp kızarana kadar 180 derecede ısıtılmış fırında pişirin. Biz krema olarak İsviçre merengi kullandık, siz dilediğiniz bir krema kullanabilirsiz. İsviçre merengi yapmak için yumurta beyazlarını kar haline gelene kadar çırpın. Şeker ve suyu, hafifçe altın rengi alana kadar kaynatın. Mikserle çırparken incecik yumurtaya akıtın. Böylece yumurta akları pişecek, parlak bir renk ve sıkılabilir bir kıvam alacak. Soğumuş milföylerin arasını sıkma torbası ile sıkın, en üste de orman meyvelerini yerleştirin. Afiyet olsun.
Malzemeler
- Dilediğiniz Verita Orman Meyveleri,
- 2 yaprak milföy,
- 2 yumurtanın beyazı,
- 2 tepeleme çorba kaşığı toz şeker,
- 2 çorba kaşığı su,
- Bal.