Avokado Soslu Makarna
Makarnayı kaynar suda, diriliğini kaybetmeyecek şekilde haşlayın. Rondoya 2 tane soyulmuş ve çekirdeği çıkartılmış avokado, fesleğen veya kişniş, limon, ezilmiş sarımsak, zeytinyağı ve tuzu koyup krema kıvamına gelene kadar çevirin. Haşladığınız ve suyunu süzdüğünüz makarnaya bu karışımı ekleyip iyice harmanlayın ve sıcakken servis edin. Arzuya göre üzerine rendelenmiş parmesan veya kaşar peyniri koyarak da servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
Malzemeler
- 2 adet Verita Yemeye Hazır Avokado
- 1 paket makarna
- 1/2 demet fesleğen veya kişniş
- Yarım limon
- 3-4 diş Verita Sarımsak
- 1-2 yemek kaşığı zeytinyağı
- Tuz (damak tadınıza göre)